Шипка и къпина са тайните в бирата „Котка и Мишка”

Вкусът на града

Първото пиво на култовия бар заля Капана и предизвика сетивата

Дебютното занаятчийско пиво на бар „Котка и Мишка” предизвика истинска истерия в Капана снощи. Премиерата на двата вида кехлибарен еликсир с марката на биреното заведение премина при изключителен интерес от страна на ценителите. Десетки се наредиха на опашка пред барманите, за да опитат от течността, скрита зад двата вида етикета и да разгадаят тайните й.

Двете бири на „Котка и Мишка” са напълно различни като вкус, аромат, цвят, плътност и нрав. Едната е класически ейл с къпини. В него са използвани натурални плодове и съставки, а питието стана любимо на дамите в премиерната вечер на първата варка на заведението. Втората бира е мътен и див като темперамент червен ейл с шипки. Той стана фаворит на господата край бара.

В рамките на събитието се проведе игра с карти, които осигуриха бирени подаръци на много от присъстващите- бутилки с пиво „Котка и Мишка” и дизайнерските чаши с логото на едноименното заведение.

Първата варка на „Котка и Мишка” заля Капана и започна да се изчерпва още с пенливата премиера. От клуба обаче обещаха, че няма да спрат с изненадите и скоро ще имат наливна бира със същите вкусове, както и ново количество бутилирана. А вече се разработва и нов вид пиво.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.