АктуалноВкусът на градаНовини

Мечтата на бирения колекционер в Котка и Мишка

Duvel Barrel Aged, изданието на Irish Whisky е налична в съвсем лимитирани количества за България и може да бъде закупена в Пловдив само от крафт бирения бар в Капана

Това е уникална бира, приготвена с уважение към автентичния вкус на Duvel, но с изненадваща ирландска добавка: опушени нотки на дъб, ванилия и лек намек за торф.

Първата Duvel Barrel Aged е произведена през 2017 г. Спецификата при нея е, че отлежава в дървени бъчви за уиски от реномирани американски дестилерии за бърбън. Шест успешни издания на Duvel Barrel по-късно, този път пивоварите от Duvel отиват в Ирландия до известната дестилерия Teeling в сърцето на Дъблин. Дестилерия, която споделя страстта на Duvel към качеството, майсторството и иновациите.

Бутилката от 75 cl е красиво декорирана, чрез техника за ситопечат, с отличителния символ детелина в типичен зелен ирландски цвят.

В идеалния случай трябва да сервирате Duvel Barrel Aged Irish Whisky Edition при температура между 8°C и 10°C, а божественият аромат най-добре се усеща в специално проектираната чаша, която идва с подаръчната кутия.

Това е бира за истински ценители и почитали на хмеловото питие, направена да бъде споделена с приятелите и семейството.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина