ГрадътКултураНовини

Участието на Стефан Вълдобрев в „Успешните“ няма да се състои 

Срещите с известни българи продължават с Тео Ушев, Керана и Иван Бърнев

Първоначално обявеното участие на Стефан Вълдобрев на 23 ноември няма да се състои поради контузия на обичания актьор и певец

Трима от най-популярните и харесвани български артисти ще участват в поредицата „Успешните“ в следващите седмици. Срещите с известни българи или чужденци, които споделят за постиженията в своята сфера, се случват в клуб Fargo. Поредицата „Успешните“ цели да запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от сферите спорт, кино, театър, литература, журналистика. Гостите споделят за извървения път до целите, за които някога са мечтали. За качествата, които са им били необходими и грешките, които са допуснали.

На 29 ноември в Пловдив пристига и номинираният за „Оскар“ Тео Ушев. Аниматорът, който дълги години работи в Канада, е автор на множество анимации, най-успешната от които е колаборацията с Георги Господинов „Сляпата Вайша“. Именно тази анимация бе номинирана за „Оскар“ през 2019-а година. Ушев дебютира и в игралното кино като режисьор тази година с филма „ф 1.618“, който вече тръгна по кината. Тео Ушев ще участва в „Успешните“ на 29 ноември от 18:30 часа.

На 1 декември от 18.30 часа, поредицата „Успешните“ ще представи пловдивчанката Керана. Керана (Юлия Йорданова) е на 29 години и е от Пловдив. Казва, че иска да кара хората да се чувстват така, както на нея ѝ повлияват любимите изпълнители. Певицата се определя като гражданин на света – живяла е в Германия и в Тайланд. Заминава след училище, но никъде не ѝ харесва и се връща в България. Започва да се занимава с музика и актьорско майсторство в Пловдив. Създава собствена група – „Керана и космонавтите“. В момента бандата е най-желаната за участие в родни фестивали, като през последното лято доказа, че „космонавтите“ нямат почивен ден. Освен мощния глас в групата, Керана е изключителна актриса, както и модел. Тя впечатлява със заразителна енергия и темперамент.

В началото на декември в Пловдив ще пристигне и любимият театрален и кино актьор Иван Бърнев. Първоначално обявеното участие на Стефан Вълдобрев на 23 ноември няма да се състои поради контузия на обичания актьор и певец, но със сигурност той ще се срещна с пловдивчани на по-късен етап.

Събитията се провеждат с подкрепата на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина