ГрадътКултураНовини

Мария Касимова-Моасе гостува в Пловдив с бутиков спектакъл

На 12 ноември в Голямата конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов” от 18.30 часа магьосницата на словото Мария Касимова ще сподели с пловдивчани своите „Свободно падащи истории”.

„Аз ще ви разказвам истории. За хора и места, за любов, раздели и нови срещи, за странствания на духа и силата на смеха.. Ще отигравам някои моменти – все пак съм дъщеря на актьор от Сатирата, отраснала съм с духовете зад кулисите, а и имам двуседмичен студентски престой в специалността „Актьорско майсторство за куклен театър”. Други ще преразказвам, трети ще импровизирам. Ще ви разсмивам. Може пък и да ви поразплача. Това представление няма наизустен текст. В него падането на историите наистина е свободно, защото никога не се случва по сценарий. Затова и няма как то да е едно и също – всяко ново представление си е спектакъл сам за себе си. Понякога изненадва и мен”, кани Мария Касимова и обещава, че публиката ще се забавлява, гледа, осмисля, критикува, разсъждава на глас, смее се, плаче и пее.

„Животът е твърде кратък, за да отлагаш да правиш нещата, които истински те вълнуват”, призовава ни очарователната Мария и кани да споделим заедно съботната вечер на 12-ти ноември.

Билети можете да намерите на касите на Дома на културата, Билетен център пред Община Пловдив, Туристически информационен център на пл. „Римски стадион” ивсички каси на Ивентим.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина