Разширяват улица „Мария Кюри” в Кършияка

Градът Изпод тепето Новини

Стартира разширението на ул. “Мария Кюри” зад хотел “Марица”. За него настояваха много жители на гъстонаселения микрорайон в Кършияка, след като тя остана извън обхвата на Водния проект.

„Благодаря на зам.- кмета по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев за адекватната реакция и съдействие при изпълнението на този проект“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, се казва в прессъобщение на районната администрация.  Само преди няколко месеца двамата бяха в конфликт, след като районните кметове поискаха оставката на Пламен Райчев именно заради инфраструктурни проблеми в районите.

„Искам оставката на зам.-кмета Пламен Райчев заради неговата тотална некомпетентност и безхаберие”, заяви на 15 декември Стоян Алексиев и посочи за пример липсата на диалогичност с ресорния зам.-кмет и множеството проблеми с Водния проект, който той управлява. Днес пък му благодари чрез прессъобщение на район Северен.

Споделете ни във:

1 thought on “Разширяват улица „Мария Кюри” в Кършияка

  1. Това не е разширение, а възстановяване на половината ширина на улицата, която е била заградена още в далечно соц. време от хотела по нареждане на кой знае кой местен партиец. Хубаво е, че доживях и това самоуправство да бъде заличено. Но има още много неща за оправяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.