Похарчените за завършването на стадион „Христо Ботев“ до момента средства са 9 млн.лв.

Градът Изпод тепето Новини Спортен Пловдив
стадион "Христо Ботев"

9 от отпуснатите от държавата 25 милиона лева за изграждането на стадион „Христо Ботев” са похарчените до този момент средства за строителството на съоръжението. Община Пловдив очаква всеки момент препроектирането да бъде завършено, за да се „отпуши” работата по обекта.

„ До 15 дни ще бъде представен новият проект за стадиона. Стараем се да изпълним и изискванията на феновете. Ще се справим до средата на януари и от там ще може по-активно да се работи. Имаме още цяла година до крайния срок за изпълнение”, съобщи зам.-кметът Пламен Райчев.

Новата поръчка за седалките ще бъде обявена скоро, като кметът Здравко Димитров отбеляза, че изискването на общината е те да бъдат сгъваеми.

 

Споделете ни във:

3 thoughts on “Похарчените за завършването на стадион „Христо Ботев“ до момента средства са 9 млн.лв.

  1. Пловдив загива от некадърност управление а те наливат пари в безсмислени стадиони.Оправете улиците.Движението е ужасно.

  2. Защо Общината и държавата наливат милиони за стадиони на частни клубове? До кога ще ни управляват кметове и министри футболни запалянковци? Това ли са най-важните и неотложни инвестиции в града?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.