Пловдивското СОУ Константин Величков вдигна купата на Кока Кола

Градът

Звезди забавляват публиката на площада

В истински празник за децата се превърна финалният ден за купата на Кока-кола. Купата вдигнаха футболярите от пловдивското СОУ "Константин Величков". Финалът бе изключително оспорван- символичните домакини надиграха трудно врастниците си от варненското 7-мо СОУ "Найден Геров" . В днешнoто слънчево и топло време, малки и големи се забавляваха на централния площад. Специално, за да подкрепят участниците в междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!“ бяха дошли всеобщите любимци Део, Лео, Играта, както и победителката от тазгодишния Хфактор Жана Бергендорф. През цялото време те не спряха да раздават усмивки и да се снимат с всички желаещи. След края на всеки мач, звездите се снимаха с отборите. Мъжкото трио пък успя да зарадва малчугани и техните родители с изпълнение на най-прясното си парче, докато огнената Жана освен с уникалния си глас, пленяваше и с перфектна визия.
Организаторите се бяха погрижили да няма скучаещи, като освен популярните лица имаше множество аниматори и неотменните за всяко голямо футболно първенство, талисмани. Те бяха два на брой и почти толкова желани за снимка, колкото изпълнителите.
Освен наградите за участниците, имаше и много игри за публиката, с които всеки можеше да спечели по нещо.И така мотото на турнира,което гласеше "Движи се", бе абсолютно изпълнено и от участниците и от зрителите.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.