Актуално

Иван Йотков:Извинявай, Бургас


Иван Йотков, административен директор на Ботев Пловдив, се обърна към "жълто-черните" от позицията си на фен след изгубения финал.

Приятели  Ботевисти,

до този момент мълчах, потънал в униние и срам от случилото се на финала в Бургас. Но сега искам да споделя своето мнение като Ботевист, донякъде провокиран от позицията на КПБП. Това, което трябва да кажа като Ботевист е:

 

"Извинявай, Бургас! Извинявайте, бургазлии! Вие ни посрещнахте като приятели, дадохте ни своята обич и подкрепа, а ние разрушихме вашия дом! Съжалявам!"

На всичко друго не му е тук мястото!

Да, полицията подцени ситуацията – факт.

Да, пожарната не действа адекватно – факт.

Да, това далеч не е истинската публика на Ботев, а много малка част от нея – факт.

Но вината и срама са за нас… и това е основното!

Не съм съгласен, че не сме знаели, че нямало какво да направим…

Можем! Нека не се заблуждаваме! Нека не търсим индулгенция в грешките на другите, в слабостите на държавата… И понеже аз не представлявам "жълто-черната" общност, а съм просто част от нея, от свое име искам да кажа: "Извинявай, Бургас !" И моля всички приятели, хилядите искрени и чисти Ботевисти, да намерят подходящ начин и да кажат "Извинявай, Бургас!"

Иван Йотков /Административен директор на Ботев Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Хореографии, димки, атмосфера – всичко това е супер! Такива селяшки погроми по стадионите обаче не мога да ги разбера.

  2. Педал си ти глупако.Амбриаж смотан.Човека много добре е писал.Това,че имаше пияни фенове,които сега се крият като мишки,щото са големи „мъже“ и чупиха на мача.Ако са толкова силни и смели да се покажат на обществото и да поемат отговорност,а не да се крият като путки каквито са тези дребни души анонимни със заешки сърца.Заради тях страдаме ние-Истинските фенове на отбора,които поемат всички негативи и подигравки за срамната случка в Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина