Отново търсим най-красивата под тепетата

Градът

Силиконът на „Мис Пловдив“ разрешен, но да не бие на очи

Image title
Кампанията „Мис Пловдив“ стартира отново. Под тепето за пореден път е медиен партньор на най- важния форум на хубостта под тепетата, организиран от „Визаж Моделс Груп“.
Вече са ясни критериите, с които трябва да се съобразява всяка една кандидатка за титлата. Тази година силиконът на „Мис Пловдив“ е разрешен, стига да не бие на очи, обявиха организаторите от Визаж. До миналата година това беше недопустимо, но сега корекциите са позволени заради масовата истерия по тях. Стига хирургическите интервенции да не са фрапиращи, уточниха организаторите. Затова пък момичета, които имат публикувани голи снимки в сайтове и списания, няма да могат да се доберат до участие в конкурса. Същото се отнася и за красавици с татуси на видни места по тялото. За да са сигурни, че това, което момичетата заявяват, е истина, организаторите са подготвили декларации, които девойките ще попълват и така ще гарантират, че не са се появявали по евино облекло в публичното пространство.

Кастингът за тазгодишното издание на „Мис Пловдив“ ще е на 25 февруари от 16 часа в хотел „Санкт Петербург“, където ще е и същинската надпревара. Мераклийките за короната трябва да имат навършени 16 и да са високи над 170 сантиметра, каквито са изискванията за участие на „Мис България“. Изискването към кандидат-миските е да се явят с дрехи по тялото и без каквито и да се прически и грим. На всяка ще бъдат снети мерките, но трябва да носят високи обувки, за да демонстрират сценична походка.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.