Новият зоопарк е незаконен, смятат протестиращи

Градът

Новата зоологическа градина е незаконна, това смятат събралите се на протест, срещу стоителството, хора. Те опънаха транспаранти с надписи – Иван Тотев Триона, Не на сечта и Къде е прокурорът? Двадесетината природозащитници заявяват, че строителните дейности на огромните декари площ противоречи на закона.
Според Георги Сербезов от сдружение Граждански контрол – защита на животните, за да се строи на това място, каквото и да е, трябва да има влезли  в сила разрешение за строеж  и оценка за въздействието на околната среда, но такива няма.
В реконструкцията на зоологическата градина е предвидено да бъде изсечена част от естествената гора, срещу което и роптаят представителите на различни екоорганизации.
 

Споделете ни във:

4 thoughts on “Новият зоопарк е незаконен, смятат протестиращи

  1. Започнаха атаките срещу г-н Тотев. Жалка история. Защо мътите водата на човека! Видя се, че не ставате за …………, за нищо

  2. Що за въпрос е това-Къде е прокурорът?Той ще бъде в клетката с надпис-малкия слон от Странджа планина….:)))Толко прости хора,а им стигнал акъла да протестират.А кой ли ги накара?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.