КАТ не пуска кръговото на Водната палата

Градът

Без връзка по булевард Марица Юг засега

КАТ няма да пусне пълното движение по кръговото на Водната палата до решение на сложния казус. Това е решението  за близките няколко дни, в които ще се бистри как да функционира тясното колело. Засега булевард Марица Юг няма да бъде свързан чрез новото съоръжение, като колите от Кършияка към Центъра и обратно ще се движат само направо. Отворена остава източната част на Марица Юг край Водната палата.

ЕкспериментътСлед експеримента между автобус от градския транспорт и товарен бус съвещанието между КАТ, община и представителите на фирмата изпълнител на обекта Пътинженеринг продължи близо час. От пътна полиция предлагат кръговото да остане затворено до полагането на маркировка, както и павираната част от него да стане част от платното за движение, като нивата им се изравнят.Експериментът предизвика задръстване край Водната палата

Споделете ни във:

5 thoughts on “КАТ не пуска кръговото на Водната палата

  1. За пореден път кадрите на ГЕРБ даказаха, че са крайно неподготвени. И кой му пусна на Тотев мухата за това кръгово? Тотев -да си ходи.

  2. КАТ стига са се правили на интересни, защото всеки един такъв проект още на чертеж се съгласува с ТЯХ! Сега ли видяха какво са одобрили? И ако някой ще трябва да „опере пешкира“ – вкоето се съмнявам, нека в кюпа да е и катаджията който е съгласувал проекта за ктъговотоа!

  3. КАТ стига са се правили на интересни, защото всеки един такъв проект още на чертеж се съгласува с ТЯХ! Сега ли видяха какво са удобрили?

  4. Ха, ами то паважът не е ли е част от настилката? Хаха. Еми разбира се, че е тясно. Първа мярка е да го вкарат в лентите за движение и дано се отпушат нещата. Е 1 кръгово ли не може да се построи бе, майна, през 2014?

  5. ХОра това кръгово не трябва да съществува .Които го предложи това недоразумение да хвърля оставка. По средата на прав път ми изцвъкаха кръгово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.