ГрадътНовини

Две водещи дигитални агенции в Пловдив се обединиха

SEOMAX и Tendrik обявиха официалното си сливане

Две от водещите дигитални агенции в Пловдив, SEOMAX и Tendrik, обявиха официалното си сливане днес. Амбицията им е да бъде дадено началото на една от най-големите уеб агенции в страната. Решението на собствениците на двете агенции е на родния пазар да оперират под бранда SEOMAX, а Тendrik да се запази като бранд за международни клиенти.

И двете фирми откриват дейност през 2015 година, а техните собственици, Петър Дяксов и Любомир Атанасов успоредно развиват екипите си, целейки да предлагат възможно най-добри дигитални услуги. Това включва създаването на уеб сайтове, редизайн на вече съществуващи сайтове и онлайн магазини, дизайн, брандинг, дигитален маркетинг и реклама.

Лоялната конкуренция е важна за развитието на всеки бизнес, както и създаването на контакти. Превръщайки се във водещи уеб агенции в Пловдив, решихме да надскочим себе си и обединяването на фирмите ни се появява като релевантна идея. След известно обсъждане, решението е взето и вече SEOMAX и Tendrik оперират като едно цяло, казват основателите на двете агенции.

Атанасов и Дяксов споделят, че единственото притеснение, което са имали, е относно сработването на екипите, но това бързо отшумяло. В момента SEOMAX работи с екип от близо 20 души, обособени на отдели за уеб разработка, дизайн, дигитален маркетинг, SEO и разбира се, акаунт мениджъри. Наемането на нови хора вече е започнало и компанията е в процес на избиране на подходящите кадри.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина