ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Бизнесът държи на засилването на контрола в градския транспорт и по-представителен таксиметров превоз

Сдружение Бизнесът за Пловдив“ входира в ОП „Организация и контрол на транспорта“ две предложенията за промяна на транспортната среда в града

Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ входира в ОП „Организация и контрол на транспорта“ Пловдив две от предложенията, обсъдени на организираната в началото на октомври обществена дискусия „Пловдив – транспортни проблеми и решения“. От организацията на предприемачите структурират пред общинското предприятие идеята си за осигуряване на чист и атрактивен масов градски транспорт чрез засилване на контрола върху обществените превозвачи. Искат и по- представителен таксиметров превоз за гражданите и гостите на Пловдив в навечерието на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“, като държат за иницииране на среща със собствениците на таксиметровите фирми в града за обсъждане на проблемите.

„Членовете на СНЦ „Бизнесът за Пловдив“ са готови да съдействат и да вземат участие в бъдещи работни срещи, защото смятат, че това са важни стъпки за подобряване имиджа на Пловдив в страната и Европа и превръщането му в по-добро място за живот”, заявяват от организацията.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина