ГрадътНовини

С деца на тепе 2019 дава среща на гайдари, клоуни без грим, пожарникари и малки детективи

Вземете детето и го заведете на тепето: детският фестивал ще се състои на 1.06.2019 г., събота, от 11.00 ч. в парк Бунарджика по повод Международния ден на детето

За втора поредна година С деца на тепе кани всички жители и гости на гр. Пловдив на пъстрия, усмихнат, весел, артистичен и образователен фестивал по случай Деня на детето 1.юни. Мястото отново е парк Бунарджика, часът е 11.00. Организатори на празника са Чиполино, Le petit Nicolas и район „Централен“ – Община Пловдив. Тази година форматът на празника надминава очакванията и на самите организатори: 18 различни занимателни къта, сцена с 2 часа музикални и танцови изпълнения, шатри за участниците, награди от томболата за децата и над 10 спонсора, които организаторите привличат само за 2 месеца.

На сцената между 11.00 и 12.00 ще има: тренировка по Айкидо с треньор ЛусианаЯмада, клоун без грим от цирк Балкански, група по модерни танци „Ненси Денс“ с хореограф Яна Димитрова, училище „Яне Сандански“ с хореограф Симона Симеонова, балет Електра Джуниър, гайдарски състав „Родопчани“, състав на Галина Сакутска и деца от ДГ „Буратино“. В края на програмата водещата Виктория ще изтегли наградите от спонсорите на събитието: Чиполино, Велосипеди Спринт, Хелен Дорон Пловдив, Le petit Nicolas, Куайсерфарма и Сладкарница Стената.

По време на целия празник децата ще могат да се запознаят с дейностите на  участниците: LepetitNicolas, ЖирафчеДетска школа по рисуване, Хлебни къщи фондация „За храната“, Бебеносещи майки, НЕА Германика, езикова школа Папагали, Хелен Дорон Пловдив, Музикална работилничкаДади, Наука за деца Пловдив, Театър Апарт, Районната пожарна служба – Пловдив, полицията и КАТ Пловдив.

За комфорта на гостите ще се погрижат Дунапак родина АД, Филикон, Съюза на ресторантьори и хотелиери – Тракия Пловдив, Изворна вода Бачково, както и David professional. Медиен партньор на С деца на тепе 2019 е агенцията за нова комуникация КАМАО.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина