Сагата Маринови приключи! Благодарим ви, човеци!

Гласове

Вижте как изглеждаше изпепеления апартамент на семейството преди 2,5 месеца, и какво представлява днес

Катрин в новата си кухня днес...
Катрин в новата си кухня днес…
Кухнята на Маринови в деня на пожара
Кухнята на Маринови в деня на пожара
Сагата Маринови приключи днес! Семейството на Трендафил, което остана на улицата след адски пожар в дома им, вече се завръща в жилището си. След основен ремонт благодарение на помощта на десетки хора, много от които подкрепиха бедстващата фамилия чрез Под тепето. В дома на Маринови вече мирише на ново, а не на въглен и дим. Вонята от стихията и черните белези от трагедията е заличена от аромата на новото, от мириса на надежда.

Днес, наш репортер осигури последното „едро“ нещо, от което Трендафил, Ирина, Катрин и Симеон имат нужда- нов хладилник. Средствата дари компания Лайт Комерс- дълбок поклон пред тях. Кухнята вече е напълно оборудвана. Домакинята Ирина има всичко необходимо, за да се грижи за двете малки деца, докато Трендафил работи. Готова е и детската стая, като в момента се разопакова и нарежда обзавеждането. Само тавана остана да нарисуваме. Така искат малките. Симеон желае , като се събужда , да вижда Макуин Светкавицата, на Катрин ще нарисуваме нещо слънчево, така както бе таванът в стаята им преди стихията, разказва Ирина. А Катрин вади плюшените си играчки и показва новият им дом- собствения си детски матрак, който вече приятно е разхвърляла. До преди няколко дни малката красавица с невероятни щастливи очи е боледувала от пневмония, възстановява се и в момента.

Тя ви благодари!
Тя ви благодари!
Докато сме им на гости, Трендафил е на бачкане и звъни през няколко минути на любимата си Ирина- двамата заедно, ръка за ръка изглаждат последните детайли по новия си живот. Просто няма как да изразя емоцията си. Не мога да опиша какво чувствам, когато вляза в жилището, от който избягахме с писъци посред нощ, сред пламъци и дим, от който не остана абсолютно нищо. Не мога да изразя с думи благодарността си към хората, които ни помогнаха. Снимките ви сами ще покажат разликата. Вече съм сигурна, че добрината наистина може да промени света, казва Ирина Маринова, преди да заключи чисто новата си врата, да премине през прясно измазания вход на кооперацията си и да изледе на разходка с усмивка с малката Катрин. Благодаря ви, казва детето и се усмивка с очите си.

В новата детска стая
В новата детска стая
ПОД ТЕПЕТО БЛАГОДАРИ ИСКРЕНО НА ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В КАМПАНИЯТА „ДА ПОМОГНЕМ НА СЕМЕЙСТВО МАРИНОВИ“. БЛАГОДАРИМ ЗА ДОБРИНАТА И ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА, ЗА ЧИСТОТАТА И ЗА ВСИЧКИ ОНЕЗИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЖЕСТОВЕ, С КОИТО ВЪРНАХТЕ НАДЕЖДАТА НА ТОВА ПРЕКРАСНО МЛАДО СЕМЕЙСТВО! БЛАГОДАРИМ ВИ!Image title
Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.