Протест срещу инфлацията тази вечер в Пловдив

Гласове Новини Под ножа

Автошествието ще е с маршрут село Труд, Пловдив, по бул. Дунав, Голямоконарско шосе, обръщане на кръговото за Радиново и обратно до Труд

Исканията са за забрана износа на ток и мораториум на плащането на зелените квоти за 6 месеца

Автопротест под мототото „Не на ценовия геноцид“ организира ВМРО днес 24.02.2022 г. Това съобщиха от партийната централа в града. Начало е планирано за 18.00 часа, като сборният пункт е центъра на с. Труд.

Автошествието ще премине по следния маршрут: Труд, Пловдив, по бул. Дунав, Голямоконарско шосе, обръщане на кръговото за Радиново и обратно до Труд.

В протеста ще се включат недоволни граждани от Пловдив, Пазарджик, Стара Загора и Карлово. Ще присъства съпредседателят на ВМРО-БНД Александър Сиди.

Правителството трябва да спре да се занимава с теми, които са извън дневния ред на обществото. Трябва да се реши основният проблем със спекулата на цените на стоките от първа необходимост, ток, газ, парно …

Това може да стане чрез две простички неща – забрана износа на ток и мораториум на плащането на зелените квоти в рамките на 3 до 6 месеца, което ще доведе до по-евтин ток от ТЕЦ-овете”, заявиха организаторите.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.