Пожелай за 2013-та

Гласове

Мирослава Кацарова
Мирослава Кацарова

Под тепето ще събира пожелания за новата 2013-та на важни за Пловдив представители на културния и обществен живот, политици и лица на шоубизнеса. В рамките на няколко дни, техните послания ще достигнат до вас чрез медията ни. Всички те бяха герои в сайта в изминалата вече 2012-та година. Със сигурност ще присъстват в електронните ни страници следващите 12 месеца. Първи бяха Мирослава Кацарова, Александър Секулов, Иво Игнатов- Кени. 
Джаз дивата Мирослава Кацарова честити новата година на всички свои съграждани чрез Под тепето с пожелание за едни благословени и пълни с красота 365 дни. 
Пловдив е един от най-романтичните и уютни градове, с неповторима светлина, улици, места, 
Александър Секуловхора…и много бих се радвала и тази година да се случват повече смислени и вълнуващи събития. От свой собствен опит знам и като артист, и като слушател, че концертите в Пловдив стават най-хубави. На всички ваши читатели пожелавам да са здрави и да не забравят да се радват на живота и на „малките, сладки неща“…Поздрави !

Александър Секулов
Желая възможно най-баналното, но най-важно- здраве за всички, здраве и на себе си, е посланието на писателя Александър Секулов
Пожелавам на пловдивчани да се усмихват и да изпитват удоволствие към живота. Аз си пожелавам да имам по-малко нерви през тази година. Само това, защото имам почти всичко в живота, каза ръководителят на театър Хенд Иво Игнатов- Кени

Иво Игнатов- Кени
Иво Игнатов- Кени

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.