Борисов иска Рашков да бъде уволнен

Власт Гласове Новини

Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов си е наел адвокат и ще заведе дело срещу Бойко Рашков за клевета- ВИДЕО

„Наредили са се около Радев и бой по нас – в такава ситуация е ГЕРБ в момента“ – това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият премиер декларира: „да ни уплашат, тъй като през какво ли не сме минали“.

От ГЕРБ реагираха на обвиненията на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че 60 млн. лв. от отпуснатите авансово средства за строежа на лот 5 на “Хемус” са били прехвърлени на кухи фирми по време на тяхното управление.  

„Докладът на банката за държавата ни е за ниската нива на ваксинация, политическата криза и за най-висока смъртност. Това е резултатът от управлението на Румен Радев,“ обвини Борисов и незабрави да припомни, че по негово време рейтингите са се вдигали.

„Световната здравна организация съобщи, че България е на трето място по смъртност в света! А заради шмекеруването на Кацаров с даването на зелен сертификат още след първа доза, Гърция вече отказва да признава българските зелени сертификати. България ще изпадне в изолация от европейските си партньори заради провала на Радев и Кацаров.

При тази рекордна смъртност и бруталните цени на тока и храните, кандидат-президентът Румен Радев извади Бойко Рашков напред, за да сипе лъжи срещу ГЕРБ и да отвлича вниманието. Но хората разпознават лъжата и ГЕРБ продължава да бъде първа политическа сила!
Завеждам дело срещу Бойко Рашков, заради клеветата, че имам банка. Ако имам банка, защо да имам чекмеджета с пари!? Никога не съм имал златни кюлчета. Такива като Радев, Черепа и Рашков сглобиха този фалшив компромат.“
По отношение на АМ Хемус Борисов заяви: „Истината за автомагистрала „Хемус“ е, че от половин година не се строи. Дори умишлено не поддържат изградените съоръжения, за да се компрометират и да ни обвиняват нас. Виновникът за всичко това е Румен Радев. Той е убиецът на Северна България.“
Вижте още във видеото

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.