БългарияГероите на деня

Трайчо Трайков свири на тромпет в центъра на Пловдив

Цачева и Радев не са алтернативи, подчерта кандидатът за президент от РБ

Реформаторите: Време е тогите да изместят анцузите 

Тромпет и весели танци от група „Акага“, подкрепят кандидатурата на Трайчо Трайков за президент

Кандидатът за президент на Реформаторския блок, Трайчо Трайков, пристигна в Пловдив, заедно със своето вице – генерал Съби Събев. Те се срещнаха със своите съмишленици, а пловдивските реформатори не пропуснаха възможността да разговарят с гласоподавателите и да чуят мненията и желанията им.

Началото на платформата поставиха мъжете от група „Акага“, които весело подеха мелодията на култовата песен на Джеймс Браун – Sex Mashine, докато насъбралата се тълпа не започна да се поклаща в такта на музиката. За откриването на самата среща с гражданите, на сцената излезе Йордан Иванов, лидер на ДСБ в Пловдив. Той започна представянето на кандидата за президент, Трайчо Трайков, като единственият човек, който е започнал борба с мафията и скочил срещу разграбването на пловдивския панаир. Призовавам ви, на президентските избори, да гласувате с номер 7, защото е време тогите да изметат анцузите от всякакви нива в държавата, допълни още Иванов.

След него, на сцената излезе кандидатът за вицепрезидент, ген. Съби Събев. Той не пропусна да поздрави пловдивчани за титлата Европейска столица на културата, която градът ни ще носи през 2019 година. Да си пожелаем тържествата по това събитие да бъдат открити от 5-тия президент на страната, г-н Трайчо Трайков, допълни още генералът. Той призова пловдивчани да дадат вота си за Трайков, като заяви, че няма по-подходящ кандидат за президент, който да води борбата за европейското бъдеще на България. По този ускорен път на страната ни, няма как да се движим във веригите на корупцията и мафията. Най-нужният президент е г-н Трайчо Трайков – доказан евроатлантик, европейско мислещ човек, с воля и амбиция, допълни още ген. Събев.

Самият Трайков бе по-пестелив с думите. Пловдив е градът, от който са започвали много исторически процеси. Да не допуснем тук да се роди нова олигархична коалиция, над трупа на пловдивския панаир и изгорелите паметници на културата, започна кандидатът за президент. Цецка Цачева и Румен Радев не са алтернативи. Те ще гарантират единствено зависимостта на държавния глава, продължи още той.  Аз и ген. Събев ви обещаваме да имаме силата и свободата да бъдем силни президент и вицепрезидент. Можете да вярвате не само на думите ми, но и на това, което съм направил и вие сте видели. Ако ни подкрепите, ние ще бъдем вашите силни президент и вицепрезидент, заключи Трайков.

Предизборната платформа продължи с музикална програма от „Акага“, а събралите се хора искрено се забавляваха. Знамена се вееха над главите на хората, а млади момчета и момичета раздаваха вестници и печатни материални на минувачите, за да се запознаят с целите на Реформаторския блок. Трайков демонстрира и музикалните си умения като посвири на тромпет от сцената.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина