БългарияГероите на деня

„Съюз за Пловдив“ откри кампанията с думите: време е да върнем уважението в Пловдив!


Ако успеем, то нека да го постигнем със знание, уважение и възпитание

Стотици балона полетяха в Цар – Симеоновата градина. Балоните бяха в цвета на „Съюз за Пловдив“ и всеки един носеше послание за града ни. Легендарните Митко Щерев и Илия Ангелов изпълниха „Балада за Пловдив”, след като кандидатът за кмет на „Съюз за Пловдив“  Дани Каназирева и кандидатите за шестте районни кметове и общински съветници откриха  предизборната кампания.  Проливният дъжд не попречи паркът до Виенския павилион да бъде препълнен със симпатизанти.

„Успехът на ПП „Съюз за Пловдив“ на тези избори ще означава много. Ще означава пробив в овехтялата партийна система, ще означава силен, отговорен, мажоритарен и осъзнат вот“,  обърна се към хората  кандидатът за кмет на Пловдив и водач на листата за общински съветници Дани Каназирева.  

„За тези, които отдавна се опитват да внушат на пловдивчани, че няма смисъл да мислим,  няма смисъл да избираме и няма смисъл да искаме нещо повече, защото така или иначе нещата били ясни, ще им кажа – въпреки внушенията – хората имаме силата да правим промени“, подчерта кандидатът за кмет. Думите й бяха посрещнати с аплодисменти.  

Истинският избор пред Пловдив на тези избори ще е между надменност и уважение, приятелски фирми и ясни правила, договорки в гетата и открита политика, партийни чистки или професионализъм. Другото го знаем, то се повтаря от години. Абонирани от години за властта, обвързани в не една сделка, кроят планове как отново ще разпределят ресурса на Пловдив. Започнаха да се представят за „нови“, а същевременно години са управлявали града ни и са имали всички условия, правомощия и средства  да случат нещата, за които говорят, продължи Каназирева. 

Време е местното управление реално да бъде на местното население, а не да обслужва интересите на една или друга партия. Време е да възстановим принципа на справедливо харчене на парите на Пловдив, като ги върнем отново при хората под формата на качествени услуги, отправи послание към пловдивчани Каназирева.  

Не правим договорки в гетата, не се пазарим с никого, не обещаваме и не раздаваме постове. Искаме да върнем уважението в Пловдив, а можещите пловдивчани най-сетне да поемат управлението на града ни. Досега сме работили само с енергията, знанията и опита, които имаме. Така ще продължим и напред. 

Нашият успех във втория по големина град в България ясно ще покаже, че хората имат силата да победят всяка партийна централа, каза Каназирева и пожела успех с номер 7 в трите бюлетини за кмет, за Общинския съвет и районни кметове от „Съюз за Пловдив“.
Смелост. Без компромиси. Ред и уважение. Нека Дани Каназирева да ги обедини в „Съюз за Пловдив“ – с тези послания, произнесени от кандидата за общински  съветник, актрисата Ивана Папазова бяха пуснати стотици балони.

Кандидатите подариха на всеки по един специален подарък  – книгата „Пловдив в дати“ за хилядолетната история на града ни. 

Подарявайки я,  искаме да ви кажем две неща: 

Първо, време е да върнем уважението в Пловдив и второ, ако имаме успех на предстоящите избори, то нека да го постигнем с книга, знание, уважение и възпитание. Пловдив го заслужава, каза Ивана Папазова. 

„Чаровна и харизматична! Адвокат със завидна кариера – с тези думи Ивана Папазова  стисна ръка на кандидата за кмет  и водач на листата Дани Каназирева. И продължи: „Влиза в политиката на 28 години, смело и последователно отстоява принципите, в които вярва. Тя основава политическа партия „Съюз за Пловдив. Човек и политик от ново поколение”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина