БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов представи районните си кметове

Те са с опит, честни и сред хората, посочи екипа си народният представител

„Хора, които обичат града си и познават районите си, хора с административен опит и с бизнес, постигнали успеха си сами, честни и некорумпирани. Това са хората в екипа ми – кандидати за районни кметове”. Така Славчо Атанасов, народен представител от Патриотичния фронт и кандидат за кмет на Пловдив представи кандидатите за районни кметове .

Направи го пред паметника на Хан Крум в ЖК „Тракия“. Не случайно правим представянето тук, на това емблематично място. Крум е символ на здравата, стабилната държавност. Едва ли има друг български владетел, по времето на който цялата държава да е била толкова стабилна, административно подредена и справедлива. Този владетел е бил безпощаден към разбойниците и корумпираните лица. Но, в същото време е бил социален владетел. Затова днес с екипа ми сме тук, оттук тръгваме, заяви Славчо Атанасов.
Той започна представянето на екипа си с единствената дама в него – Десислава Желязкова, кандидат за кмет на район „Западен“. Познавате я, човек от район „Западен“, районен кмет на „Западен“ от екипа на Иван Тотев. Именно заради честната си и безкомпромисна позиция, за това, че отстояваше интересите на хората в района си, тя обаче бе отстранена. Деси е човек с административен опит, доказал, че може да бъде добър стопанин на района си“, каза Славчо Атанасов.

Костадин Гаров е кандидата за кмет на район „Тракия“. „За мен Пловдив е неделим и всички райони са важни, но знаете – в „Тракия“ остана сърцето ми, оттук започнах административната си кариера. Затова съм изключително горд, че човек с опит, бизнесмен, диалогичен и сред хората – е кандидатът тук“, заяви Славчо Атанасов.

Сериозна битка и изненада за район „Централен“ обеща Славчо Атанасов, представяйки кандидата за кмет Георги Димитров. „Защото това е човек с опит, икономист, идва от частния бизнес, ръководи 140 души, човек, който познава района си“, посочи Славчо Атанасов.

Млад човек, но и опитен, енергичен и свързан с района си, икономист, също идва от частния бизнес – така Славчо Атанасов представи кандидата си за кмет в район „Източен“ Павел Милушев. Той бе категоричен, че това е най-тежкия район на Пловдив, тъй като в него е и най-голямата етническа махала и по тази причина ще е плътно в работата си до Павел Милушев.

Това ще е моят кмет, тъй като аз живея в „Кючюк Париж“, заяви за кандидата за кмет в район „Южен“ Борислав Инчев. „Отново млад човек, но и човек със солиден административен опит – знаете той беше част от екипа ми като главен секретар на общината в мандат 2007-2011 г.

Млад, образован и успял, човек с опит, човек от района – това е кандидатът ни в район „Северен“ Станьо Балтов, заяви Славчо Атанасов. Станьо Балтов не само живее в района и познава проблемите му, част от бизнеса на този млад и успешен човек е в „Северен“, знаете тук има сериозна индустриална зона. Той познава както проблемите на обикновените хора, така и на бизнеса, посочи Славчо Атанасов.

Той бе категоричен, че тръгва с подготвен екип. „Гледайки останалите – твърдя, че е най-подготвеният“, допълни Атанасов.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина