БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов посочен като враг №1 от ръководството на БСП

Градската конференция на БСПСлавчо Атанасов е посочен като враг № 1 на БСП в Пловдив, говори се упорито в Пловдив, а слуха стигна и до Под тепето. На градската конференция на социалистическата партия е четен доклад на ръководството, в който  цели 15 минути е бил обсъждан „проблемът Славчо Атанасов“.  В същото време действащият кмет на ГЕРБ Иван Тотев е бил споменат само с едно изречение, в което се казва, че той е противник. Врагът на БСП в Пловдив бил Славчо Атанасов. И всеки, който му симпатизирал, можело да се смята за вън от партията.

Припомняме, че основната част от конференцията бе затворена за медиите. Говори се още, че Славчо е сочен като главен изборен противник от кандидатът за кмет на червените Георги Гергов.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Гергов иска място в об.съвет заедно с компаньонката, искат да ядат заедно на яслата и ще подкрепят Тотев

  2. Можете ли въобще да ги различите??? Тотев, Гърневски, Чомаков, Гергов… всички са част от един кръг…лицата на мафията. Какво ги свързва ли? До един – ниско образовани лумпени, безгръбначни подлоги, нагли крадци и почитатели на далаверите от анадолски тип. Не гласувайте за тях!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина