БългарияГероите на деня

Радан Кънев обедини дясното в Пловдив

В деня, в който от София обявиха коалицията "Демократична България”, премиерата на романа 1 APRIL 2034 на зам.-председателя на ДСБ начерта местно политическо единение

Радан Кънев обедини дясното в Пловдив в деня, в който от София бе обявено името "Демократична България", под което партиите ДСБ и Да, България ще се коалират. Зам.-председателят на ДСБ избра квартал Капана за пловдивската премиера на първия си роман  „1 APRIL 2034”. А събитието в бар Крафт начерта местното многостранно дясно-центристко обединение. На представянето на книгата на Радан присъстваха много разделени до преди година политически фигури. Автограф от автора взеха Дани Каназирева, Владимир Кисьов и Евелин Парасков от Съюз за Пловдив, лидерът на ДСБ под тепетата Йордан Иванов, председателят на Да, България в Пловдив адв. Веселина Александрова, реформаторът в Общинския съвет Божидар Здравков и др.

На премиерата присъстваха още председателят на адвокатската колегия под тепетата Стефан Левашки, бившият съдия и настоящ адвокат Кирил Николов, екс народни представители. Части от книгата прочете директорът на пловдивския театър Кръстю Кръстев.

Подробности за книгата и интервю с автора й Радан Кънев четете по-късно

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина