БългарияГероите на деня

Президентшата открива Италианския фестивал на красотата и прическата

Съпругата на президента на Република България Румен Радев – Десислава Радева, ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Тържествената церемония ще се състои утре, 23 март, от 11 часа пред Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

С шоу-спектакъл на балет "Арабеск" и стилисти от "Интеркоафюр-България", озаглавен "Да спасим флората и фауната", ще бъде даден старт на 3-дневния форум. Артистичната атракция е и своеобразен подарък за 25-годишнината на компанията организатор "Christian of Roma". Очаква се появата и на доайена на българските фризьори – стилист Кръстьо Капанов, който е председател на Националното сдружение на фризьорите и президент на "Интеркоафюр-България" за Източна Европа.

Дипломатическият корпус ще бъде представен от съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – Антонела Ренци. На церемонията по откриването на международния форум за фризьорство ще присъства също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъствие са потвърдили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас.

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата участват в тазгодишното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. 3-дневната програма включва специализирани обучения и демонстративни шоута и семинари, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални продукти и техники, национални конкурси по фризьорство, грим и маникюр, допълниха организаторите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина