БългарияГероите на деня

Новите детски площадки в район „Централен” впечатлиха пловдивчани

Кандидатът за кмет на район „Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ” Георги Титюков направи инспекция на детската площадка на улица „Загоре” 15. Преди около месец в междублоковото пространство имаше само трева, сега децата от близките блокове и къщи могат да се радват на пързалка, клатушки, люлки и пясъчник.

„За последната една година в „Централен” направихме 10 нови детски площадки. Като районен кмет винаги съм държал да бъдат използвани материали, които да са с необходимите сертификати за качество и безопасност, защото те се използват от най-малките пловдивчани. Детските и спортни площадки, които сме правили са едни от най-добрите, издържали са на проверката на времето и са вандало устойчиви”, каза Георги Титюков.

На детската площадка  на улица „Загоре” предстои да бъде положена противоударна настилка и да бъдат сложени седалките на люлките, вече са монтирани 5 нови пейки. „От октомври 2014 до октомври 2015 г. в целия район „Централен” по желание на гражданите сме поставили около 100 броя нови пейки”, заяви Георги Титюков.

При неговата поява на мястото на новата детска площадка веднага се появиха благодарни пловдивчани, които изразиха своята признателност към добрата работа и отзивчивост на администрацията в район „Централен” за последната една година, когато Титюков беше кмет. Доволните граждани изразиха надежда, че той ще повтори мандата си, за да довърши успешно започнатото, защото при всяка смяна на властта новоизбраните управленци забравят за проектите и идеите на своите предшественици.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина