БългарияГероите на деня

Иван Тотев: Гласувах да продължат добрите проекти за Пловдив

Гласувах за новия и модерен Пловдив, за града, който ще е Европейска столица на културата, за града който се развива

Това заяви тази сутрин кандидатът за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, след като гласува, придружен от съпругата си Деница. 
Иван Тотев отново призова пловдивчани да упражнят конституционното си право на глас и днес да отидат до избирателните урни. „Гласувайте –отнема само 3 минути! Гласувайте за модерния и динамичния Пловдив, изпълнен с живот!", апелира кандидатът за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.  

„Имаме нужда от Вашата подкрепа, за да се случват добрите неща за Пловдив и неговите граждани. Направете Вашия цивилизован избор за бъдещето, което нашият град заслужава“, каза още той. 

Иван Тотев поздрави всички пловдивчани с днешния Ден на народните будители. „Нека помним делото на Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Иван Вазов и многото други народни просветители, благодарение на които духът и вярата ни са се запазили през вековете.  Поклон пред съвременните будители, които с постоянство възпитават и отстояват българската идентичност и дух“, заяви кандидатът за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина