БългарияГероите на деня

Георги Титюков: Подкрепяме категорично Иван Тотев за втори мандат

„Категорично подкрепяме инж. Иван Тотев на балотажа на 1 ноември”, това заяви лидерът на „Кауза Пловдив” и кандидат за кмет на район ”Централен” Георги Титюков на пресконференция, свикана по повод резултатите от проведените на 25 октомври местни избори.  „Нямам никакво съмнение кой трябва да е кметът на Община Пловдив и това е Иван Тотев. Според нас провежданата до момента политика е в правилната посока и сега се случват неща, за които пловдивчани чакат от години. Това са проектът за разширението на Голямоконарско шосе, повдигането на ЖП линията на булевард ”Копривщица”, изграждането на нов автомобилен мост над река Марица и на булевард ”Северен”. Освен тях са разширението и реконструкцията на булевардите ”Руски”, ”Коматевско шосе”, „6-ти септември”,”Васил Априлов”. Сред приоритетите на коалиция „Кауза Пловдив” е подмяна на паважа с асфалт на улиците ”Гладстон” и „Капитан Райчо”, както и на булевард ”Марица” юг-от водната палата до булевард ”Източен””, изброи Титюков.

Общо 6721 избиратели са гласували за листата на „Кауза Пловдив”, което отговаря на трима общински съветници в местния парламент.

Една от най-важните задачи е увеличването на работните места в IT сектора и аутсорсинг индустрията. Най-големият проект, който коалиция ”Кауза Пловдив” подкрепя и ще настоява да се реализира е за „Екопарк Марица”. По отношение на спорта ще настояваме да се реализира изграждането на закрит 50 метра плувен басейн до басейн „Младост” на Гребната база. Освен това сме ЗА реконструкцията на Стадион „Пловдив” и създаване на нови спортни зони до залите ”Колодрума” и „Дунав”, като тази на Младежкия център”, допълни още Георги Титюков.

„Културата на Пловдив е функция не на услията на една партия, а на целия град и е резултат от работа десетки години. Културата е най-неглижирана, въпреки че Пловдив стана „Европейска столица на културата – 2019“.  Необходимо е да се извършат още много реформи“ заяви скулпторът Жорж Трак.

Един от най-големите ни приоритети в следващия мандат на „Кауза Пловдив” са в сферата на социалното предприемачество и социални предприятия.  Пример- социалната оранжерия и шивашкото ателие в КСУ „Свети Георги”. За едно от нещата,  за които имаме уверение е  че Община Пловдив ще закупи барокамера, която да се използва за нуждите на хората и децата с аутизъм и психични разстрйства, допълни Веселина Ботева.

Георги Титюков благодари на всички, които са гласували и подкрепили коалиция ”Кауза Пловдив”. „В неделя ще е балотажът за район „Централен”, затова призовавам всички да ме подкрепят отново с №6“, каза още той. „С ГЕРБ имаме общи виждания за развитието на града,затова Иван Тотев е правилният кмет на Пловдив.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина