БългарияГероите на деня

Георги Гергов дарява книги и театрална постановка

Кандидатът за кмет на Пловдив и лидер на пловдивските социалисти Георги Гергов ще дари утре книги на всички читалища в града на тепетата. Комплектите томове ще бъдат връчени утре с пожелания към читалищните ръководства да продължават да съхраняват животворната любов към писаното слово.

„Животът ме е научил, че книгата е онова важно нещо за човека, което балансира материалната и духовната култури в душите на хората” – споделя Георги Гергов. Той е убеден, че книгата е онзи прозорец, през който Творецът ни показва света такъв, какъвто много често пропускаме да забележим. „Книгата е огледалото на мечтите ни, стремежите ни и надеждите ни за сила, красота и хармония” – допълва кандидатът с №5.

Същата вечер Георги Гергов кани любителите на Мелпомена в камерната зала на Пловдивския драматичен театър на хитовата постановка „Пет жени в еднакви роля” от Алън Бол, носител на Оскар и Златен глобус.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Гергов не знае къде се намира театъра,постановка щял да дари!:)Откога стана такъв културтрегер другарят Гергов?А, да театъра е добра цел за приватизация,масивна сграда в центъра на Пловдив!:)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина