БългарияГероите на деня

Екстремна любов в Пловдив (СНИМКИ)

Чаршаф с надпис „Обичам те“ увисна на огромен кран в центъра

Три девойки са спрягани за въпросната Жулиета  

Логото на филмовия фестивал „Любовта е лудост“ бе пресътворено в истинския живот днес в Пловдив. Самоубийственото обяснение в любов е върху стрелата на огромен строителен кран на ул.“Жан Жорес“ в центъра на града.

Явно в нощта срещу петък опиянен от емоцията Ромео е изкачил десетки метри по обледената стълба и с риск за живота си е пропълзял 30 метра по хоризонталната стрелка над градинката срещу бившето кино „Фламинго“, за да опъне бял чаршаф, на който с черен спрей и трепереща ръка е написал „Обичам те“.

Екстремното обяснение е предназначено на 100% за девойка от блок 126 на бул. „Шести септември“, коментират в квартала. „Момите“ в блока са 3, едната още е малка и нито се заглежда, нито я задяват, другата е студентка в последните курсове и има годеник, обясняват съседи по метода на изключването. Така остава Жулиета да е десетокласничка от Лиляната, разсъждават и тийнейджърите наоколо.

Пред репортер на Под тепето жените от съседните търговски обекти, се кълняха, че става дума за всяка една от тях.

В 10,30 сутринта работниците в дълбокия ров под кулата на крана още не бяха забелязали любовното обяснение, разбраха след като питаха защо снимаме.     

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина