БългарияГероите на деня

Бареков пак е тук. Ще се бори с Тотев

Новия политик отново тръгна да създава политически проект, дава за пример Виктор Орбан

Николай Бареков отново е тук и пак щял да бъде алтернатива. Новия политик се завърна в Пловдив. Да се бори с Иван Тотев, а не да става кмет. Близо три години след последния местен вот, в който пловдивския гласоподавател изключи от политическия живот партията му ББЦ, Бареков отново тръгва да прави политика. И да разправя врели-некипели на същите тези хора, които преди три години му биха звучен шамар и му казаха „Иди си”.   

От пресцентъра на евродепутата разпратиха прессъобщение до медиите за негова среща с граждани пред „пълна зала”. Но забравиха да изпратят снимка на тълпящи се пред Бареков хора, неудържимо привлечени от евро харизмата му, заблестяла благодарение на безотчетното финансиране от КТБ, както се разбра от свидетелските показания по делото за фалита на банката.

На въпросната среща Бареков съобщи, пак според прессъобщението, че ще работи за създаването на политически проект, който да бъде алтернативна на Иван Тотев. Като подчертава, че това не означава, че ще се кандидатира за кмет на родния си град в лично качество, а за това жителите на града да имат възможността да избират.

Интересно ако се кандидатира в лично качество колко гласа може да спечели…

После Бареков посочи за пример Виктор Орбан заради решението му да отпусне по 30 000 евро на майки с висше образование.  А за десерт се захвана и с Община Пловдив, която явно има намерения лично да оправи. „Община Пловдив има 300 милиона бюджет, но все няма пари за нищо, а Иван Тотев притежава по-голямо богатство от Георги Гергов и по-голям хотел от Ветко Арабаджиев, това не е нормално и трябва да се промени”, цитират Новия политик ПР-ите му в пратеното до медиите прессъобщение.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина