Изпод тепетоМнения

ВИП персони на модно дефиле за откриването на Фестивала на красотата

Съпругата на италианския посланик и Нона Йотова събраха погледите в панаира

Незрящи се запознават с последните тенденции в прическите с модно списание на брайл

Криста Контичели дефилира пред Палата 2 на панаираВ модно дефиле се впуснаха ВИП персони на откриването на 23-я Италиански фестивал на красотата. И мъже , и жени, извадиха маркови тоалети навръх Първа пролет в Палата 2 на панаира. По традиция точките сред мъжете обраха италианските стилисти, които изгреждаха като от корица на моден журнал. Сред дамите категорично блестеше съпругата на италианския посланик у нас Марко Контичели- Криста Контичели. Изисканата дама прикова всички погледи с аристократичния си жест при рязането на лентата на събитието и дефилира по червения килим пред палатата сякаш е на кинофестивала във Венеция. Половинката на Богомил Бонев- Нона Йотова пък изпъкна с тоалет в турско синьо, перфектно гарниран с обувки и бижута в същия цвят.  

Организаторите от „Christian of Roma Group” и Сдружението на българските фризьори дадоха старт на фестивала с демонстрации на известни коафьори на сцената и необичаен дует- Руслан Мъйнов и Калуди Калудов.

Турски синята Нона Йотова в компанията на Богомил Бонев и Иван СоколовВниманието привлякоха брошурите на брайлова азбука, в които се зачетоха незрящи гости на събитието. В това издание на събитието социалният акцент е фокусиран върху приобщаването на гражданите в неравностойно положение към красотата и модата, обявиха организаторите. Председателят на Националната асоциация на слепо-глухите у нас Димитър Парапанов се запозна с последните тенденции в модата за коса посредством стайлинг списанието на брайл и обяви, че това ще бъде много полезно за дамите от асоциацията.

Съпругата на италианския посланик с шефката на Кристиян оф Рома Елена КристианоВ програмата на трите фестивални дни са предвидени революционни демонстрации на техники и продукти за подстригване, оцветяване и стилизиране, безплатни консултации за абитуриенти от именити италиански стилисти, както и атрактивни конкурси за фризьорство и грим.Италианските стилисти обраха точките сред мъжетеДимитър Парапанов чете модно списание на брайл

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина