Изпод тепетоМнения

Тони Симидчиева издирва Надя Вълева за над 2 хиляди лева борч

Шефката на Националната камара за мода настанила група испанци в хотел Одеон, забравила да плати


Надя Вълева
Президент на Европейския моден съвет. Президент на Националната камара за мода на България. Медиен Моден съвет. Това са само част от гръмките длъжности, които седят пред името на Надя Вълева, шефка и на фирма Надин. Само преди седмица тя взе дейно участие в помпозно рекламираното събитие Седмица на мъжката мода в Пловдив.

В един от дните на обявеното като моден маратон мероприятие се случи нещо интересно. Около опнатите по стълбите на Каменица между Калигула и дюнерджийницитата червена пътека бясна се завъртя известната пловдивска ресторантьорка и хотелиерка Тони Симидчиева. Общинската съветничка от предния местен парламент търсеше Надя Вълева. За пари, които й се дължат. Симидчиева се оплака пред Под тепето, че Вълева се скрила, щом я зърнала около импровизирания моден подиум. Става въпрос за борч от близо две хиляди и триста лева, която модната президентка е натрупала в хотела на Симидчиева- Одеон. От две години я издирвам. Въпросната г-жа, или г-ца, докара група испанци, настани ги в хотела за една седмица, а ние им осигурихме всички екстри. Накрая Вълева дойде и каза „Нямам пари, ще ти платя, когато мога“. Посочи един огромен джип отпред, който представи като автомобила на Жени Живкова, осигурен й за обслужване на част от испанската делегация и обеща, че ще се върне да си оправим сметките. От там насетне- нищо. Имам изпълнителен лист за дълга, но се оказа, че фирмата й не разполага с никакви активи. Аз се чудя как президент на толкова гръмки организации няма нормално функционираща фирма и как отказва да си плати сметката в хотел, който се е грижил за европейските й гости, недоумява Симидчиева. Казвам това, за да предпазя честни бизнес хора и данакоплатци като мен от действията й. Не успях да намеря комуникация с тази дама и затова се обърнах към вас, допълни Симидчиева.

Не оспорвам тази сума. Тя пусна едно дело, защото й бавим плащането. Просто нямахме бюджет. Не сме оспорвали, че дължим тези пари. В момента това е включено в сметката на Камарата така, че да се изчисти. В момента, в който влязат пари, те ще отидат към Симидчиева. Тя ми е приятелка във Фейсбук. Няма поводи за притеснение. Каквото дойде по сметките ни, ще й бъде преведено, заедно с лихвата. Много скоро очакваме да получим финансиране от Европейския съюз, коментира казуса Надя Вълева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина