Изпод тепетоМнения

С обувки от рибешка кожа и колан от биволски рог на бала

Абитуриенти залитат към супер дизайнерски тоалети и аксесоари за голямата вечер

В ToBoKo Concept Boutique ги посрещат с до 50% отстъпка срещу лична карта

Обувките от рибешка кожаЗа абитуриентския бал средства не се пестят. Това е веруюто на всеки зрелостник, който стяга визия за паметната вечер. Родителите скубят коси и теглят от карти тъкмо в момента- наследниците им стартираха процеса по избор на тоалет, аксесоари, а някои дори са избрали прически и макияж за голямото парти. Всички искат да бъдат уникални и единствени. Именно тази опция предлагат в ToBoKo Concept Boutique, където вече посрещат бъдещите абитуриенти с отстъпка срещу лична карта. Тенденцията сред по-заможните зрелостници да пътуват до европейските модни столици, за да се изкипрят дизайнерски, вече не е актуална. Тъй като острови на "от кутюр" мода има и у нас. В Пловдив той се намира в тютюневото градче, под мебелен магазин Галеро.

В ToBoKo Concept Boutique абитуриентите се „оборудват" със сака, рокли и цели тоалети на най-екстравагантните световни дизайнери, техни обувки и колани, както и супер бутикови часовници и очила. Има дори и серия от винтидж артикули за по-ексцентричните. Съобразявайки се с търсенията и енденциите, в момента собственикът на концептуалния бутик го е превърнал в зоопарк от кожи. Екозащитниците сигурно няма да са много щастливи, но най-маниашкото дефиле на баловете през май ще е в обувки в кожи от риба, питон, змиорка, крокодил, елен, коза, пони, гарнирани с тоалети с подобни мотиви. Такива са акцентите и в ръчно изработените обувки на Долче и Габана черен и златен етикет, които дамите могат да съчетаят със сако с позлатена кожа от питон или рокля от перфориран набук. В мъжката линия на нюйоркския дизайнер на обувки Доналд Дж. Плинър пък се залага на мънистата и камъните, които превръщат обувката в платно на художник. Коланите са от биволски рог, както и от естествена кост. Тези аксесоари са предпочитани от звездите зад океана и ако идете на бала с такъв колан без никакво съмнение ще бъдете център на внимание.

В бутика има и доста артикули излезли направо от подиумите на големите световни ревюта, като наистина уникалните обувки от специално обработена рибешка кожа на Александър Уанг, за които вече предварително има заявен интерес. Също толкова специални са и ботушите на Роберто Кавали, украсени с черни камъни и покриващи коленете.

ToBoKo Concept Boutique предлага на абитуриентите от 30 до 50 процента намаление на цените. Но не срещу шестици в ученическия бележник, а само с доказване на до 20 годишна  възраст чрез лична карта.За първи път в концептуалния бутик въвеждат петъчен ден за лична презентация. В този ден стилистите ще работят ексклузивно с предварителни уговорки с цел специално внимание към по-претенциозните клиенти, цялостен съвет за имидж и присъствие.

ToBoKo Concept Boutique се намира на улица Екзерх Йосиф 16, срещу Тотал Спорт.
Работно време: понеделник 10-20ч.
Вторник-четвъртък 12-20ч.
Петък- ден за лична презентация: 0888386811
Събота 10-20ч.
Неделя 11-17ч.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина