Изпод тепетоМнения

Мебелите от Вип Брадър вече са в Пловдив

КАРЕ дизайн за първи път с изложбена площ под тепетата

Жени Калканджиева, Йорданка Христова, Евгени Минчев и Камелия Воче са плеяда от български звезди, които можехме да гледаме в риалити предаването Вип Брадър – Образцов дом. Удобните кресла и мебели, на които се разполагаха звездите през своя престой в къщата обаче нямаше как да останат незабелязани. Компания на образцовите съквартиранти и тази година правеха мебелите и аксесоарите на КАРЕ, които впечатляват с нестандартна атмосфера и изискан лукс.

КАРЕ е концепция  за начин на живот с уникален микс от мебели, лампи, аксесоари и подаръци. Страхотен набор от брилянтни идеи  с около 4500 продукта. Най-хубавото обаче е, че те могат да се намерят вече и в Пловдив. КАРЕ дизайн са за първи път с изложбена площ под тепетата. Освен в официалния им шоурум в София, мебелен салон Галеро  е втората локация в България, където могат да се видят, пробват и поръчат мебели, аксесоари и осветление на КАРЕ.

Така че за феновете на изящни мебели и аксесоари точното място е салон Галеро. В никакъв случай не е за изпускане да се види и на кое кресло е седяла музикалната икона Йорданка Христова, както и шестата по красота в света Евгения Калканджиева.

Вижте ВИП- мебелите тук: http://www.galero.eu/products.php?cid=21

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина