Изпод тепетоМнения

Кандидат миска жали, че си е татуирала инициалите на гаджето

Друга претендентка се крие от приятеля си

Лили Шилева
Лили Шилева
Едно от нежните създадния, което ще кандидаства за короната в конкурса Мис Пловдив 2013, е Лили Шилева. 16-годишната пловдивчанка учи в Английската гимназия с амбицията да напусне страната за по-добра реализация. Един от силните й страхове е, че по този начин ще остави и Пловдив, а връзката й с града на тепетата е много силна. Когато е била 8 -ми клас,  е татуирала на китката си цифрите 4.21, което в система от символика значи Г.Ф.- инициалите на бившото й гадже. Сега, години след случката, тя силно съжалява, че е дамгосала вътрешната част на ръката си завинаги. Мислех, че нещата са сериозни и се обичаме трайно, но сега съжалявам, отбеляза Лили.

Мария Салчева е на 18 години и учи в Яворов. След два месеца й предстои бал, преди който тя изобщо не се вълнува. Повод за нова рокля, нищо повече, твърди тийнейджърката. Това, което я различава от другите претендентки , е, че се е явила на кастинга под строг секрет от гаджето си. Той не знае нищо за Мария Салчева
Мария Салчева
участието й, а родителите й я подкрепят силно. Вчера на шега му е споменала, че има кастинг за Мис Пловдив, а той утвърдително й отговорил „Разбира се. Триеш ми номера и отиваш”. Прелестната Мария много се вълнува от приключението, в което се включи, но не знеа как ще реагира любимият. Преди се е случвало да я улавя на друг конкурс, точно на кръга с бански и е понесла поредица черен хумор по този повод.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина