Изпод тепетоМнения

Емблематичният клуб Bally празнува своя 20-годишен юбилей

Цели две десетилетия пловдивският клуб продължава да е едно от най-предпочитаните места в града
 

Pepo&Pacho и Rocco&Krembo ще забавляват в две поредни вечери гостите на рожденика

Сещате ли се за клуб, който да продължава да съществува вече цели 20 години? Това не е въпрос с повишена трудност, ако сте от Пловдив или често обичате да отскачате до града под тепетата. Отговорът е ясен – Клуб Bally. Любимият на всички Bally клуб празнува своя 20-годишен юбилей този месец. На 22-ри и 23-ти юни, ни очакват две партита  – точно както подобава на юбиляр от такъв калибър. На 22-ри, в петък, партито ще бъде завладяно от ритмите на Pepo&Pacho, а на следващия ден, в събота, зад пулта застават Rocco&Krembo.

За тези 20 години, Bally се превърна в синоним за страхотен купон, подплатен със също толкова страхотна музика. Всичко това е ясна предпоставка за незабравимо преживяване в компанията на рожденика. 

Точно колкото е слънчев юни, толкова настровние и незабравими моменти е имал всеки, прекрачил прага на култовото за града заедение. Едно от първите места в Капана, продължава да се развива и до днес, все на същото място – на китната калдъръмена уличка, в популярния вече квартал.  Няколко поколения вече преминаха през вратитена  Bally, за да разберат, че там със сигурност има нещо специално – нещо, което да задържи заведението на челни позиции цели две десетилетия. Мястото, където да се срещнеш с приятели за по кафе и приятен разговор или пък клубът, където да се забавляваш до зори, всичко това е Bally. Точно затова не пропускай да отидеш на 20-годшния рожден ден на този клуб. Заслужава си, обещаваме!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина