Изпод тепетоМнения

Екс депутат яхна розово кабрио

Костадин Язов събира погледите с атрактивно 20-годишно Рено

Екс депутатът от ГЕРБ Костадин Язов яхна розов кабриолет. Бившият народен избраник бе фиксиран от папарак на Под тепето зад волана на атрактивното Рено 19 между Военна болница и Сточна гара. Язов шофираше Пинко- возилото с видимо удоволствие и събираше погледите на всички по булеварда- и колеги на пътя, и пешеходци по тротоарите. Очите привличаше единствено цветът на возилото, тъй като всъщност то е над 20-годишно.

Той продължава розовата авто линия в ГЕРБ. В момента депутатската съпруга и общинска съветничка Татяна Йорданова настъпва газта на Барби- Пежото на дъщеря си, което е оборудвано дори с розови кормило и огледало за обратно виждане.

Докато се кефи на цвета и сваления гюрюк Язов вероятно си мисли дали ще се завърне в парламента. Засега  името му не е сред официално спряганите фаворити за челни места в листата на ГЕРБ под тепетата. Въпреки това се говори, че той може и да попадне в предните позиции. Той бе част от 41-ото Народно събрание, но остана извън сметките на съпартийците си на предните парламентарни избори.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина