Изпод тепетоМнения

Баракова търси внимание в Пловдив

Независимата Анна като коледна звезда пред Ботев

Дълго януарско дефиле в избирателния си район направи днес култовата депутатка Анна Баракова. Отцепилата се от партията на Новия политик учителка се представи пред избирателите или поне тези, които я познаха, и на церемонията за Богоявление край Марица, и пред паметника на Христо Ботев в Цар-Симеоновата градина. Въпреки същността на двете събития и ранните часове, в които те се организираха, Баракова бе в типичните за нея ярки цветове и силничък грим. Народният представител видимо търсеше вниманието на електората, събрал се около коритото на реката, но с изненада констатира, че не бива разпозната от мъжагите, готови да скачат в ледените води. Въпреки, че очакваше някой гласувал за нея избирател да й подаде ръка например, отлюспилата се от ББЦ-то госпожица не предизвика никакви реакции. Затова пък с широка и доволна усмивка отговаряше на насочените към нея обективи.

На дамата с фаталния номер 13 в листата на ББЦ, който се оказа късметлийски за нея, трябва да й се признае, че стоически издържа на студа, въпреки червената пола над коляното, на която бе заложила. Баракова се бе опаковала и с черен чорапогащник, очевидно надявайки се да я стопли, но и да поддържа депутатската й визия. А цялостният аутфит, бе завършен от червено палто с космата яка, което да е в тон с полата, де. Светеше като Коледна звезда или ярка петолъчка. Върхът обаче бе съчетанието на лъскавките в златисто елементи по черните й ботуши и ярко сребърната й чанта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Отвратителен и целенасочен коментар, жената е наравно със всички други лица уважили този свят ден, спрете се, грозно е, а този до нея с дънките по приличен ли е

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина