БългарияКриминалеНовини

Полицията обяви за общодържавно издирване 17-годишно момиче

Полицията обяви за общодържавно издирване 17-годишното момиче от Дупница, което е в неизвестност от 22 февруари, съобщава БТА. Над 150 полицаи, жандармеристи и доброволци са се включили в търсенето.

В районното управление на Дупница работи оперативен щаб, който координира действията на екипите и се ръководи от директора на Областната дирекция на МВР. В акцията участват кучета, ползват се и термокамери.

По последни данни 17-годишната Ивана за последно е била видяна на училище в четвъртък, където си е оставила телефона, напомня offnews.bg Камери са засекли девойката пред магазин на голяма търговска мрежа.

Според кмета на Дупница Първан Дангов случаят е подценен от родителите.

„Не може детето ти да не се прибере от училище, да си остави телефона на класната ръководителка и ти да се обадиш чак в 22:00 часа“, уточни кметът на община Дупница.

Сигналът за изчезналото момиче е подаден от родителите ѝ в четвъртък в 22:00 часа. От вчера в Дупница се коментира, че изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа ѝ. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите ѝ са я водили на консултация и в Кюстендил. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина