БългарияВашите писмаЗдравеНовиниПод небето

Благотворителна кампания „Дари диагноза живот“

От името на семейството на Костадин Бозуков – Мария Бозукова (майка) и Пламена Сураева (леля), се свързваме с Вас, за да споделим за борбата му с рядко онкологично заболяване – сарком на Юин, пишат до редакцията ни от Сдружение на жените мотористи – Lady Bikers MPowered Bulgaria.

Битката на Коцето за живот продължава вече няколко месеца, а след проведени 4 курса химиотерапии, 10 лъчетерапии и няколко физиотерапии екипът, който го лекува в Турция, назначава спешна операция за премахване на остатъците от метастази, които се намират в белия дроб и гръбначния стълб.

Операцията е необходима, за да продължи успешно лечението на Костадин, но сумата от 235 000 евро за нейното провеждане е непосилна за семейството му.

Майката работи в детска градина, а бащата – в общинско предприятие. Предвид краткия срок (15.03.2024 г.), в който трябва да се съберат средствата, отчаяно търсим помощ.

От името на мотоклуба се обръщат към медиите с молба да информират широката общественост и надеждата да обединим усилията си за каузата „Да дарим живот на Коце“, като разпространим неговия зов за помощ за живот и му дадем възможност да го изживее пълноценно.

Костадин е само на 20 години, а малко след навършването им го диагностицират с рядката и агресивна болест. За досегашното лечение помощ и подкрепа за семейството бяха оказвани от различни сдружения, фондации, футболни и мотоклубове, музикални групи и обикновени граждани. След потвърждението за операция и последното писмено уведомление от болничното заведение ACIBADEM MASLAK HOSPITAL, което гласи, че е необходима спешна операция за успешното продължаване на лечението му, благотворителните концерти, базари и инициативи вече не са достатъчни, за да бъдат събрани средствата в определения срок.

„Всеки заслужава здраве, а ние като представители на това общество имаме нашия дълг да го даряваме. Битките за живот са трудни и непредвидими и никой не е застрахован от това, че на утрешния ден няма да сме ние тези, които ще имат нужда от подкрепа! Затова молбата ни е заедно да се обединим около доброто и да позволим на Костадин да живее!“- пишат дамите от Сдружението.

За допълнителна информация може да посетите facebook страницата „Заедно за Коце в борбата му с рака“.

Можете да подкрепите Костадин Бозуков по следните начини:

1. Чрез фондация Pavel Andreev.BG с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: https://pavelandreev.bg/campaign/pomognete-kostadin-se-bori-s-ryad%D0%B0k-agresiven-rak?fbclid=IwAR0LxQ8QHDCRnp-9UN1vYgpHEVw-m5aO6VRkD0o8IaZL8aIGcwu_e3u1E_U; Банка: Алианц Банк България, IBAN: BG70BUIN95611000708188, BIC: BUINBGSF Получател: Фондация Павел Андреев, Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

2. Лична банкова сметка – Централна Кооперативна Банка, IBAN: BG68CECB97901033096101, Титуляр: Мария Бозукова

3. Revolut 0884449327, Титуляр: Пламена Сураева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина