БългарияЗдравеКриминалеНовини

Почина мъжът, пометен от тир на АМ „Тракия“ край Пловдив

ТИР-ът е управляван от 54-годишен мъж от село Белащица

48-годишният мъж, който пострада най-тежко при пътния инцидент на АМ “Тракия“ в участъка между Пловдив и Пазарджик вчера, е загубил битката за живота си, съобщиха от МБАЛ – Пазарджик, предаде БНТ.

Припомняме, че двама служители на Областната дирекция на МВР в Пазарджик също пострадаха леко при пътнотранспортно произшествие. Инцидентът стана около 15:00 часа в района на 67-ми километър на аутобана в посока Пловдив. Екипът на „Пътна полиция“ получил сигнал за катастрофирал лек автомобил. При пристигане на място са установени пострадалите в катастрофата и е извикана спешна помощ. Районът е бил обезопасен с конуси. Междувременно към тях се е приближил и човек, чийто автомобил е аварирал в близост. Той е започнал разговор с пътните полицаи, когато върху тях е връхлетял ТИР, управляван от 54-годишен мъж от село Белащица. Камионът е блъснал патрулния автомобил, който е отскочил в канавката. Тъй като полицаите са били извън автомобила, те не са пострадали тежко. По-тежко бе състоянието на мъжа, който е разговарял с полицейските служители. Той бе транспортиран в Многопрофилната болница за амбулаторно лечение с опасност за живота. Лекарите съобщиха, че е с фрактури по тялото, ампутиран ляв крак, частичен пневмоторакс и други травми.

Той е починал тази нощ в Отделението по анестезиология и интензивно лечение, където беше приведен след реанимационните мероприятия в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик и възстановена сърдечна и дихателна дейност.

Общо седем души пострадаха при двете последователни катастрофи на това място в сряда, сред тях е две годишно дете.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина