БизнесГрадътНовини

33 топ компании ще търсят хора за екипите си в Пловдив

Национални дни на кариерата 2024 за втора поредна година е в събота – за да даде шанс и на работещите специалисти, устремени към по-добра професионална реализация да се включат в събитието

На 13 април ще е пловдивското издание на форума, от който са започнали кариерите на повече от 58 хиляди студенти и младежи у нас. В удобния и за учащи, и за работещи съботен ден, представители на 33 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 16:00 ч. в Пловдивски панаир, Конгресен център. Входът за търсещи работа е безплатен, но с предварителна задължителна регистрация.

Провеждането на форума в големите градове в съботни дни е доказана практика, която дава възможност както на учащите, така и на работещите, да отделят необходимото време, за да се срещнат с всички работодатели.

По време на Национални дни на кариерата се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на събитието максимално лесно и удобно и без използване на хартия. За целта е необходима единствено предварителна регистрация в ScanFactor, както е описано тук.

Национални дни на кариерата е важен инструмент за студентите и младите професионалисти, които търсят кариерни възможности. Със своите 23 издания, събитието се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Форумите са много полезни за студентите и младите професионалисти, които искат да поставят началото на своята кариера. Те предоставят възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии.

След изданията в София, Велико Търново и Габрово, Национални дни на кариерата ще се проведе в още 3 града

  • Пловдив – 13 април – Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 април – Русенски университет „Ангел Кънчев“

Повече подробности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на national.careerdays.bg.

Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Събитието предоставя възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии. От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 58 000 души.

Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.

JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 23 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Партньори на Национални дни на кариерата са Асоциация на индустриалния капитал в България, Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“,  Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий” , JobTiger.tv и HRIndustry.bg.

С подкрепата на AIBEST, Baristo, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg, pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, Invest in Bulgaria, Aspasia, NRJ, NJOY, Borsa.bg, Инженер.бг, EnterEvent.

За контакт и повече информация:

[email protected]

+359 884 505 609

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина