АктуалноКриминалеНовиниРазследванеСъд

Жителите на Цалапица на протест преди делото срещу близнаците

Жители на близкото до Пловдив село Цалапица днес излизат на пореден протест пред сградата на Прокуратурата в града. Хората настояват да бъде проведен нов следствен експеримент по делото за убийството на 24-годишния им съгражданин Димитър Малинов. Искането им е той да бъде направен с участието на обвинения в предумишлено убийство Рангел Бизюрев, който преди седмица бе екстрадиран от Кралство Дания.

Протестът днес е свързан с насрочено разпоредително заседание след обяд дело Районния съд срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са обвинени в помагачество и укривателство при бягството зад граница на във връзка с убийството на Митко.

Защитата на близнаците от Цалапица поиска отвод на съда

Очаква се задържаният под стража Бизюрев да бъде призован като свидетел по делото срещу братята. Близките на жертвата се надяваха, че неговите показания ще променят обвинението спрямо близнаците Динкови и те също ще бъдат привлечени под отговорност като съучастници в убийството.

Слухове в основата на убийството на Митко от Цалапица – ВИДЕО

Припомняме, че миналата седмица след 5-часовия разпит на Рангел стана ясно, че той е заявил, че близнаците не са участвали в убийството на Митко. 

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- https://e.vg/alman

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина