АктуалноГрадътИзбор на редактораИзбориИзпод тепетоМненияНовини

Здравко Димитров избягва отговор за Панаира – ВИДЕО

Кметът Здравко Димитров избeгна да даде отговор за предстоящите действия на Община Пловдив по казуса със защита на акциите ѝ в Панаира. Той прехвърли цялата отговорност към Общинския съвет.

Попитан от репортер на „Под тепето“ дали общината ще активира блокиращата квота, Здравко Димитров отговори следното:

„Ще видим какво ще се случи. Оттук нататък предстои да се извървят някои стъпки. Ще има ли извънредна сесия, няма ли да има.“

Припомняме, че снощи пловдивчани се събраха на протест в защита на Панаира. Гражданите настояват да бъде защитен общественият интерес и искат свикване на извънредна сесия на Общински съвет, на която да се реши казуса. Протестът бе прекъснат от полицията. Вижте защоТУК.

Градоначалникът не изрази мнението си по темата, нито за решението на местния парламент, с което Окончателно: Гергов поема контрола над Панаира.

Той коментира казуса в центъра за настаняване на украинци „Втори дом“, където днес връчи подаръци на децата за Коледа, купени със средствата, които бяха определени за Новогодишна заря над града. Преди няколко дни Здравко Димитров отмени фойерверките и обяви, че сумата от 10 000 лева ще бъде разделена за лакомства на украинските деца и възрастните хора, настанени в Старческия дом на Коматевско шосе.

Какво още каза Здравко Димитров вижте в следващото видео.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина