АктуалноИзбориМненияНовиниПод ножа

Йордан Иванов прекрати служебния абонамент за 5 паркоместа на Областната администрация

Йордан Иванов прекрати служебния абонамент за 5 паркоместа на Областната администрация в първия си пълен работен ден на поста губернатор. Днес той е взел решения да се освободят местата за автомобили, ползвани от служители на институцията, които са били предоставени безвъзмездно от община Пловдив.

“ От една страна, ул. „Младежка“ не попада в обхвата на „синя зона“ и на нея може да се паркира свободно. От друга страна, няма място за подобни битови привилегии за служители на институции, които се издържат финансово от данъкоплатците. Обществените пространства трябва да са за обществени нужни, а не за нуждите на администрацията. Освен това Областната администрация има собствен паркинг, а ул. „Младежка“ – и заради близкия пазар, а и не само, е особено натоварена за паркиране“, обясни новият областен управител.

Той добави, че е провел разговор със заместник-кмета по транспорта Тодор Чонов и в най-скоро време ще бъде премахнат знакът за служебен абонамент с 5 места пред сградата на Областната администрация.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Може би е необходимо преразглеждане на раздадените талони за паркиране,
    сложили ги на предните стъкла на колите, служители на общината, областа, членове на знаете коя партия и др. които са само за разрешения паркинг, а не за целия град, но демонстрират принадлежност, влияние и т.н. като ги държат на предните стъкла.Необходимо е привилегиите да се примахнат, както и превилегийте на държавните служители, които им ги плащат обикновените хора за какво?, попитайте работници от която и да е фирма и ще се зачуди, какво е това ?, ако е необходима промяна то да е пълна, пенсионират се държавни служители, остават да работят, остават и привилегийте защо, оставаш да работиш, ставаш служител без титлите, ………, държавен служител, съответно и заплатите, да видим ще има ли работещи пенсионери …., стига толкова, докога обществото ще бъде разделено- обикновен, държавен, пенсионер и много, много мисли за привилегията

    1. Правилно!!В Пловдив трябва да се правят паркинги и да се СПРЕ презастрояването в града.Ония от ул.Гурко 4 да се замислят защото както е тръгнало съвсем ще о–-ят града

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина