АктуалноБотев ПдГласовеГрадътНовиниОбщина Пловдив

Вижте как осъмна Пловдив в понеделник – ГАЛЕРИЯ

Транспарант по-голям от табелата показваща началото на Пловдив посреща влизащите откъм Околовръстно шосе в града на тепетата рано тази сутрин. На бял фон с черни букви е изписан въпросът: „КМЕТ ИЛИ КРАДЕЦ?“.

На няколко места в Пловдив са били окачени подобни платна с надписи за строящия се стадион на Ботев. Оказа се, че фенове на ФК „Ботев“ са окичиха града с транспаранти за „Колежа„.

Това е станало по тъмно, а на някои от кадрите дори се виждат участниците в акцията.

От посланията става ясно, че привържениците на футболния клуб влизат с бутонките срещу кмета на града Здравко Димитров, заместникът му по строителство Пламен Райчев и собственикът на фирмата – изпълнител на проекта Илиян Филипов.

Акцията на привържениците на клуба идва само два дни, след като от община Пловдив разпространиха подвеждаща информация, че кметът се е прибрал от Турция и заедно с фенове е инспектирал напредъка по строителството на стадион „Христо Ботев“ – Имало ли е днес инспекция на Колежа?

Припомняме, че този уикенд ботевистите се събраха на среща по темата и обявиха, че проектът е променен така, че да се отворят само два сектора.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. „само два сектора“ за двата файтона
    „ботевисти“, ботевистКи с техните би и дваотевистчета?

    НЕ!

    Двайсет и два сектора щение! Ако не – ритуално харакири на МегданЦентрал!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина