АктуалноГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Зико се прибра от Истанбул, инспектира Колежа с фенове

Кметът Здравко Димитров се е прибрал от Истанбул, научаваме от пресслужбата на общината. От там ни информират, че днес градоначалникът и представители на феновете на Ботев са инспектирали напредъка по строителството на клубния стадион. Контролната обиколка била по инициатива на привържениците на жълто-черния отбор. Били констатирани недостатъци, които са заявени към строителя.

Нормално е в процеса на изграждане на обект с подобен мащаб да има някои несъвършенства. Благодаря на феновете за тяхната бдителност и изненадващата инспекция, която направихме. Заедно констатирахме недостатъци и дадох предписание за тяхното отстраняване. Убеден съм, че строителят ще репарира всички забележки. В противен случай обектът няма да бъде приет и пуснат в експлоатация“, заявил Здравко Димитров, цитиран от пресцентъра си.

Кметът припомня, че към настоящия момент общината задържа 3 млн. лв., които ще бъдат преведени на фирмата изпълнител след окончателно становище на приемателна комисия, в която са включени представители на Регионалната дирекция за строителен контрол (РДНСК), фирмата по надзора, пожарна безопасност, полиция, строителни инженери. Той заявява, цялостното завършване на стадион „Христо Ботев“ с наличните средства е невъзможно. Необходими са още около 28 млн. лв., които са поискани с писмо до Министерски съвет.

По нареждане на кмета ще бъде създадена специална работна група с представители от Община Пловдив и общински съветници, която ще наблюдава процеса по завършването на стадиона.

Изключително странно е, че от общинската пресслужба изпратиха съобщението без нито една снимка за доказателство, което веднага отваря въпроса: Имало ли е днес инспекция?

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

 1. Силно казано звучи ИНСПЕКТИРА – предполага компетентност, знания, умения, авторитет… то само ВЛАСТ не е достатъчна!

  Неявилият се на работа систематически нарушаващ трудовата дисциплина общински СЛУЖИТЕЛ ЗИКО =баскетБОЛЕН мозъклия кадърник= само се е НАВЪРТАЛ в дружелюбната му агитка спортивни ортаци ритни-топковци.

  Поправете в заглавието: НАВЪРТА СЕ

  1. * https://podtepeto.com/gradat/matematicheskata-gimnaziya-iska-nova-sgrada/ *
   Докато НЕДИСЦИПЛИНИРАНОТО ОБЩИНСКО СЛУЖИТЕЛЧЕ ЗИКО КРЪШКА ИЗ ИСТАНБУЛСКО (И М.М. ПАНАИРЧЕ СТАВА НАЦИОНАЛЕН СКАНДАЛ) пък после се шляе по Частническите клубни игрища и пенис-кортове – – – в това време отчаяни възпитаници на МГимназия се опитват да предизвикат ДАРЕНИЯ от залъка на изгладнелия пловдивчанин за когото МИЛИОННИТЕ БОРЧОВЕ НА КЛЕПТОКРАЦИЯТА НЕ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ…

   Хвала!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина