АктуалноГрадътЖивотИзбор на редактораКриминалеНовиниРазследване

Версия: Кольо Черния не е паднал сам в тръбата, бил е пъхнат в нея – ВИДЕО

Нова версия около пропадането на пловдивчанина в отводнителна тръба край „Коматевско шосе“, в близост до стадиона на Ботев, се коментира днес усилено при огледа на място.

На практика е почти невъзможно физически, крачейки, човек да падне в шахтата с два крака и две ръце нагоре.

Припомняме, че Кольо Иванов бе изваден от огнеборците именно в такава позиция на тялото от твърде тесния цилиндър. Както Под тепето ви съобщи, той бе спасен след едночасова акция. 

На мястото на инцидента днес кметът на район Южен обясни, че вината за случилото се е комплексна – такава има и контрола по реконструкцията на „Коматевско шосе“.

Вижте какво каза райкметът Костадин Язов по темата в следващото видео.

По непотвърдена информация, хората от квартала говорят, че падналият в тръбата Кольо от Коматево е бил в нетрезво състояние по време на инцидента, още повече, че той бе изваден по тениска с къс ръкав, както е видно от кадрите на спасителната операция.

Кметът на Южен потвърди, че има и други такива инциденти, както и постъпвали сигнали за необезопасени шахти в района. Стана ясно, че проблемът виси нерешен от години.

Предстои да се сформира комисия, която да преброи всички необезопасени подобни съоръжения по границите на шосето, които попадат на общински терен. После те ще бъдат заринати, но едва когато геодезисти заснемат и отбележат местоположението на въпросните отводнителни тръби, тъй като те попадат в евентуалното бъдещо трасе за разширението на Коматевско, обясни още Язов.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

6 коментари

  1. Така наречената държава България се превръща в долнопробен цирк. Набутали го в тръба- нещо като оправдание. И признание, че набутан или не, но райкметските(що за твари се крият под тази подигравка с езикът ни) псевдопрофесионалисти не си вършат работата си е факт.
    А това, че е започнала гнусна гавра с Българският език е есенцията на изпростяването – кое нищожество измисли, от нивото на великото си самочувствие- „райкмет“. Че е районен кмет, районен е, но дали не е и райски кмет!?! Срам.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина