АктуалноБългарияКриминалеНовиниПод небето

В горящия хотел в Родопите е имало 130 деца на лагер

Гасителните действия продължават и към момента с 9 екипа и автомеханична стълба. От ОП Чистота карат вода с водоноски – ГАЛЕРИЯ

130 деца са били на тридневен лагер в екохотел Здравец, съобщиха от Пожарната в Пловдив. Припомняме, че тази сутрин десетки сигнали са подадени в Първо РУ за висок стълб дим в Родопите. Установено е, че Гори еко хотел „Здравец“. Както ви съобщихме по-рано Седем екипа огнеборци са изпратени спешно да гасят пожара в м. х. Здравец – СНИМКИ.

От РД на ПБЗН уточниха, че децата рано тази сутрин са напуснали мястото за настаняване заедно със своите ръководители. Сигналът за пожара е получен около 8.45, след напускането им.

Останалите гости са били евакуирани по спешност от персонала на хотела, още преди пристигането на огнеборците.

Гасителните действия продължават и към момента – на терен работят 9 екипа и автомеханична стълба. Общинско предприятие Чистота докара и водоноски, за да ни подпомогне.

От снимките, предоставени от Пожарната се вижда, че освен покрива на хотела горят и пристройки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Благодарим, на Кмета за поредния безводен ден в Коматево! Благодарим, сърдечно и на ВиК, както и на фирмата, работеща толкова умело на ул.Модър! Да са им сладки комисионните и бакшишите! Ние ще оцелеем!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина