АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеНовиниНощна смяна

Украинско парти с коктейл Молотов в Пловдив

Вижте рецептата за бомбата за пиене

Заведение в централната градска част обявява петък вечер за „Украинско парти“, на което ще има подкрепа за общността. Плакати за събитието под наслов „Ukraine Presents“ са разлепени в Капана.

Фейсбук страницата на бара, който се намира на бул. Васил Априлов“ 52 не е активна от есента на м.г., а сайтът не се отваря.

бар картел украинско парти

От информацията става ясно, че входът за събитието е 5 лева.

Купонът започва в 23 часа, а за музиката и танците ще се грижи DJ Archer Uzi. За високите градуси на участниците организаторите подаряват по един шот коктейл Молотов.

Вижте рецептата за бомбата за пиене.

Продукти: 50 мл водка и няколко капки тъмен ром

Приготвяне: Изсипете водката в малка чаша за шот. После прибавете и рома. Фламбирайте течността. Консумира се на екс, след като пламъка угасне.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

  1. И това се случва под Могъщият поглед на Альоша!!! Ще бъдете разкъсани на парчета украински нацисти еврейски! Вън от Майка България,азовски,хитлеристки и бандеровски паразити украински! Да живее Българо-Руската Държава!

  2. Хаха! Тези се подиграват с украинците! Ще черпят хора бягащи от война с Русия с коктейл кръстен на Вячеслав Молотов!? Или е черен хумор, или е доста лошо хрумване.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина